O kompaniji

Preduzeće MIKROMONT je počelo sa radom 2005-te godine sa potpuno novim programom – prodajom materijala za centralno grijanje.

Sada u ponudi imamo širok asortiman proizvoda koji su vezani za energetsku efikasnost:

– sve vrste opreme i materijala za centralno grijanje
– solarne sisteme
– toplotne pumpe
– klimatizaciju, ventilacije
– vodovod, kanalizacija, keramika, sanitarije
– izolacioni materijali (vuna, stiropori, polietilenski umreženi…)
– termo fasade
– PVC i ALU stolarija

Misija

Koncepcija rada zasniva se na saradnji sa renomiranim kompanijama iz regiona i Evrope. Posebno mjesto u saradnji i razvoju firme pripada firmi “Etaž” – Beograd, sa kojom sarađujemo od osnivanja. Kompaniji “Etaž” u dobroj mjeri pripadaju zasluge za dosadašnji uspješan rad i razvoj.

Preko 30 zaposlenih, sa dobrom kvalifikacionom strukom, nastoji da ovlada novim tehnologijama, kako bi u kontinuetu bili na usluzi našim poslovnim partnerima. Vršimo prezentacije i osposobljavanje instalatera i drugih majstora.
Sopstvenim vozilima prevozimo robu do malih kupaca.

Cilj

Napraviti komfor u životnom prostoru, iskoristiti obnovljive izvore energije i sačuvati novac.

Razvoj

Transformacijom preduzeća, 2005 godine, Mikromont doo se u potpunosti posvetio programu Energetske efikasnosti. Začeci privatnog poslovanja od Januara 1994 godine.

Partneri

Dobra povezanost sa tržištem kako dobavljača tako i kupaca je zasluga za dosadašnje rezultate. Vjerovatno ćemo biti nepravedni prema nekim ako budemo nabrajali, ali svakako prvi koraci su napravljeni sa preduzećem „Etaž“- Beograd, Viessmann, Rehau, Bosch, Viadrus, Caleffi, Fondital, Centrometal, Copper-com, Tim-sistem, Alfa, MBS, Termorad, Tesa, Knauf, Isover, Fima, Adopen, Accado, itd…